Hodnocení uživatele naineko

naineko

naineko zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Ďáblův advokát (The Devil's Advocate)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2019
Deadpool
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.8.2017
Deadpool 2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.9.2018
Delikatesy (Delicatessen)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2019
Drákula (Dracula)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2019
Dredd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2019
Ex Machina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.9.2018
Ghost in the Shell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.7.2017
Harold a Maude (Harold and Maude)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.1.2018
Hellboy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.10.2019
Hon na pačlověky (Hunt for the Wilderpeople)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2018
Hotel Artemis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2018
Chata v horách (The Cabin in the Woods)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2019
Iron Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.12.2019
Já, legenda (I Am Legend)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.12.2018
John Wick 2 (John Wick: Chapter Two)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.11.2018
John Wick 3 (John Wick: Chapter 3)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.9.2019
Johnny Mnemonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2019
Joker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2019
Jupiter vychází (Jupiter Ascending)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2017

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Útěky na Kostariku

17:20 - 18:15

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:30 - 18:25

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:40

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165265
Osobností: 659988
Fotografií: 638197
Plakátů: 307367
Obsahů a biografií: 151474
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Prožít si své peklo (1977)

Prožít si své peklo
Velmi povedené koprodukční   drama. Zoufalá matka pátrá   po svojí unesené dcerce.   Skvělý herecký koncert   Annie Girardot rozhodně   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Překladatelé (2019)

Tajemný autor

Překladatelé
Sebestředný nakladatel se   chystá vydat poslení díl   knižní trilogie která je   čtenářským bestsellerem .   Pro co největší zisk se   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Smrt si vybírá (1972)

Smrt si vybírá
Václav Vorlíček je skvělý   expert na pohádky a komedie   ale zcela jistě ne na   detektivky. Na tomhle filmu je   to jasně patrné. Je to celé více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Věc (1982)

Věc
Tenhle horor Johna Carpentera   lze už dnes určitě   považovat za kultovní.   Napětí a mystika v   nehostinné Antarktidě jsou   skoro více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Slunce je také hvězda (2019)

Slunce je také hvězda
Mladá Jamajčanka, stojící   den před deportací na rodný   ostrov, a Korejec. Pravý pár   pro dnešní Ameriku a New   York. Holka na to, že druhý více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.016/0.007
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz