Hodnocení uživatele Petrkey

Petrkey

Petrkey zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

Online   

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Armageddon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.10.2019
Beauty on Parade
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2020
Bílá velryba (Moby Dick)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2019
Bláznivá střela (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2019
Bonnie a Clyde (Bonnie and Clyde)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2019
Bravados (The Bravados)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2020
Byl jsem při tom (Being There)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2019
Byt (The Apartment)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2020
Calamity Jane
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2019
Casino Royale
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2019
Cincinnati Kid (The Cincinnati Kid)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.10.2019
Crazy Heart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2019
Čaj pro dva (Tea for Two)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2020
Dakota Incident
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2020
Daleké obzory (The Far Horizons)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2019
Den D (D-Day the Sixth of June)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2020

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:45 - 10:35

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - UčíTelka

09:00 - 12:00

84 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

10:10 - 10:40

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165341
Osobností: 660065
Fotografií: 638636
Plakátů: 307642
Obsahů a biografií: 151580
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Monty Python a svatý Grál (1974)

Jako

Monty Python a svatý Grál
milovník absurdního (a   ještě lépe suchého   anglického) humoru jsem si   tento snímek užíval. Jejich   pořady jsem moc nesledoval,   ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Sammy & Co (2014) [TV seriál]

Sammy & Co / 2014 - 2018

Sammy & Co
Hlavními postavami seriálu   jsou Sammyho a Rayova   štěňátka Ricky, Malvin a   Ella. Jdou do školy, Lulu je   učí. Série je založena na   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Ve spárech ďábla (2018)

Ve spárech ďábla
V hororovém žánru   prostředí pitevny, márnice   a krematoria vždy tvůrce   přitahovalo a přitahuje i   nadále. I v české   kinematografii máme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Kontakt (1997)

Kontakt
Robert Zemeckis už mnohokrát   dokázal, že svou práci umí   a také tento film je po   technické stránce precizní.   Navíc má i vysoce   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

London (2005)

London
Příběh o partnerských   vztazích, problémech a   jejich řešeních. Není to   však něco, co by leckdo   očekával. Svým vyzněním   je to snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.016/0.008
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz