Hodnocení uživatele PavellH

PavellH

PavellH zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pavel Horňák

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
12 kol (12 Rounds)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2010
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2008
13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2011
16 Bloků (16 Blocks)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2008
2 zbraně (2 Guns)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2013
2012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2010
21 Jump Street
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2012
22 výstřelů (L'immortel)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.4.2011
23 (The Number 23)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.10.2012
28 dní (28 Days)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2019
28 dní poté (28 Days Later...)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2020
2Bobule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2012
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2008
4.3.2.1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2011
48 hodin (48 hrs)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2019
50/50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2013
Agent WC 40 (Spy Hard)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166416
Osobností: 661094
Fotografií: 647438
Plakátů: 311520
Obsahů a biografií: 153142
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Akta Pentagon: Skrytá válka (201...

Akta Pentagon: Skrytá válka
Lži, demagogie a totalita   spoza velké kaluže. Ještě   to někoho překvapuje?   Zatím je překvapením, že   film, který odhaluje jací   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 6 / 10

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.029/0.018
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz