Hodnocení uživatele kockak1

kockak1

kockak1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
21 gramů (21 Grams)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2010
3:10 Vlak do Yumy (3:10 to Yuma)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2011
8 MM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2012
88 minut (88 Minutes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.4.2011
96 hodin (Taken)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2010
Absolutní moc (Absolute Power)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2012
Americká krása (American Beauty)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2014
Americké psycho (American psycho)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.7.2011
Americký gangster (The American Gangster)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2011
Američan (The American)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2012
Apocalypto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2014
Apollo 13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2015
Armageddon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.4.2010
Atlas mraků (Cloud Atlas)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.2.2018
Avatar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.1.2010
Batman navždy (Batman Forever)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2017
Beowulf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2012
Bez soucitu (From Paris With Love)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2013

TV Program

ČT1 - Durrellovi (2016) [TV seriál]

10:15 - 11:05

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

10:05 - 10:40

19 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - SuperStar

08:15 - 11:50

129 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Partička (2011) [TV pořad]

10:10 - 11:20

14 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165567
Osobností: 660257
Fotografií: 639958
Plakátů: 308342
Obsahů a biografií: 151874
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Maska Fu-Manchu (1932)

Maska Fu-Manchu
Jde o klasický dobrodružný   film se vším všudy, který   se na jedno podívání dá   vydržet. Sci-fi je to asi jen   kvůli přístroje s   elektrikou.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Princezna ze mlejna (1994)

Princezna ze mlejna
Odpad všech odpadů,   odpornost všech odporností,   nejhorší pohádka všech   dob, která se s přehledem   umístí v top 5   nejnechutnějších více >

Autor: topipig | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.046/0.035
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz