Hodnocení uživatele Pitryx

Pitryx

Pitryx zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Petr Pika

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...ani smrt nebere
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2015
10 000 dnů (10,000 Days)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.11.2015
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2014
105% alibi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.1.2018
11-11-11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.9.2013
12 kol (12 Rounds)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2015
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.1.2011
127 hodin (127 Hours)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.6.2013
13 Eerie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2014
13 Sins
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2017
13: Hra smrti (13 game sayawng)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2017
1303 gôshitsu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.11.2014
15 minut (15 Minutes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.2.2014
1922
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.7.2018
1942
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.1.2011
2001 maniaků (2001 Maniacs)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2020
2012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2016
21 Jump Street
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.7.2014
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166921
Osobností: 662229
Fotografií: 652310
Plakátů: 313665
Obsahů a biografií: 153886
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.016/0.008
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz