Hodnocení uživatele POlYEKRAN

POlYEKRAN

POlYEKRAN zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Apač (Apache)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.1.2020
Bitva u Cherženca (Seča pri Keržence)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2019
Cesta na západ (The Way West)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.11.2019
Drsná Oklahoma (Oklahoma Crude)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2019
Dýchej zhluboka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.11.2019
Forrest Gump
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2012
Fort Yuma
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.4.2019
Geronimo (Geronimo: An American Legend)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.12.2019
Ida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2015
Inspirace
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.11.2019
Ivanovo dětství (Ivanovo dětstvo)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2020
Je to jen vítr (Csak a szél)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2015
Jeptiška (La religieuse)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2015
Ježek v mlze (Jožik v tumaně)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.11.2019
Kaňon samé zlato
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2019
Kapitán Apache (Captain Apache)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.10.2019
Klatki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.11.2019
Kmotr (The Godfather)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2012

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

117 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Crescendo

03:40 - 04:25

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:45 - 04:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:00 - 04:25

72 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165340
Osobností: 660065
Fotografií: 638624
Plakátů: 307615
Obsahů a biografií: 151577
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ve spárech ďábla (2018)

Ve spárech ďábla
V hororovém žánru   prostředí pitevny, márnice   a krematoria vždy tvůrce   přitahovalo a přitahuje i   nadále. I v české   kinematografii máme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Kontakt (1997)

Kontakt
Robert Zemeckis už mnohokrát   dokázal, že svou práci umí   a také tento film je po   technické stránce precizní.   Navíc má i vysoce   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

London (2005)

London
Příběh o partnerských   vztazích, problémech a   jejich řešeních. Není to   však něco, co by leckdo   očekával. Svým vyzněním   je to snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Kanárská spojka (1993)

Kanárská spojka
Tohle zřejmě měla být   crazy komedie. Ty jsme u nás   vždy uměli točit ale tohle   byl pokus hraničící s   trapností. Namísto crazy   komedie více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Drtivý dopad (1998)

Blbost

Drtivý dopad
film je nudny,nic se tam   neděje až jsou ve vesmiru,se   začne něco dit,ale jinak nic   moc.Moc se jim to   nepodlo,promě uplna blbost.

Autor: martin1410

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.016/0.007
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz