Hodnocení uživatele FLA

FLA

FLA zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
'71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2015
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.11.2011
100 dní v Palermu (Cento giorni a Palermo)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2012
12 hrdinů (12 Strong)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2018
12 kol (12 Rounds)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2016
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2012
13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2016
13 Eerie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.5.2015
13 zabijáků (Jusannin no shikaku)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2013
13: Hra smrti (13 game sayawng)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.12.2011
16 Bloků (16 Blocks)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2011
1917
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2020
1942
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.6.2015
1942 (Yi jiu si er)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2018
1944
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2015
2 zbraně (2 Guns)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2013
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165340
Osobností: 660065
Fotografií: 638624
Plakátů: 307598
Obsahů a biografií: 151577
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ve spárech ďábla (2018)

Ve spárech ďábla
V hororovém žánru   prostředí pitevny, márnice   a krematoria vždy tvůrce   přitahovalo a přitahuje i   nadále. I v české   kinematografii máme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Kontakt (1997)

Kontakt
Robert Zemeckis už mnohokrát   dokázal, že svou práci umí   a také tento film je po   technické stránce precizní.   Navíc má i vysoce   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

London (2005)

London
Příběh o partnerských   vztazích, problémech a   jejich řešeních. Není to   však něco, co by leckdo   očekával. Svým vyzněním   je to snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Kanárská spojka (1993)

Kanárská spojka
Tohle zřejmě měla být   crazy komedie. Ty jsme u nás   vždy uměli točit ale tohle   byl pokus hraničící s   trapností. Namísto crazy   komedie více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Drtivý dopad (1998)

Blbost

Drtivý dopad
film je nudny,nic se tam   neděje až jsou ve vesmiru,se   začne něco dit,ale jinak nic   moc.Moc se jim to   nepodlo,promě uplna blbost.

Autor: martin1410

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.02/0.01
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz