Hodnocení uživatele FLA

FLA

FLA zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Agrese (L'agression)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.12.2017
Ahn siseong (The Great Battle)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2019
Air Force-BAT 21 (BAT 21)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2011
Akvabely (Naissance des pieuvres)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2013
Alexander Veliký (Alexander)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2011
Alfa (Alpha)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2019
Alyce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.8.2014
Americké psycho (American psycho)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2013
Americký zabiják (American Assassin)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2017
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2016
Amsal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2016
Anděl smrti (Fallen)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2015
Animal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.12.2017
Anna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.7.2018
Anna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.1.2020
Annihilation
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.4.2018
Ant-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2015
Anthropoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2016
Antikrist (Antichrist)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.11.2012
Antonyho šance
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2013

TV Program

ČT1 - Trumfy Miroslava Donutila (201...

13:35 - 14:25

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa Verdun

13:45 - 14:35

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

12:50 - 14:05

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166416
Osobností: 661094
Fotografií: 647438
Plakátů: 311520
Obsahů a biografií: 153142
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Akta Pentagon: Skrytá válka (201...

Akta Pentagon: Skrytá válka
Lži, demagogie a totalita   spoza velké kaluže. Ještě   to někoho překvapuje?   Zatím je překvapením, že   film, který odhaluje jací   více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 6 / 10

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.018/0.008
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz