Hodnocení uživatele jirkah1

jirkah1

jirkah1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Bohemian Rhapsody
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.8.2019
Formule! (Driven)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2019
Iluzionista (The Illusionist)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2019
Kickboxer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2019
LOL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2019
Rambo 2 (Rambo: First Blood Part II)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.10.2019
Robin Hood
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.11.2019
Vikingové (The 13th Warrior)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2020
Vrána (The Crow)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2019
Vymítač ďábla (The Exorcist)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.8.2019
Yip Man 3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2019

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

145 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

145 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

149 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:05

84 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165340
Osobností: 660065
Fotografií: 638624
Plakátů: 307639
Obsahů a biografií: 151578
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Sammy & Co (2014) [TV seriál]

Sammy & Co / 2014 - 2018

Sammy & Co
Hlavními postavami seriálu   jsou Sammyho a Rayova   štěňátka Ricky, Malvin a   Ella. Jdou do školy, Lulu je   učí. Série je založena na   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Ve spárech ďábla (2018)

Ve spárech ďábla
V hororovém žánru   prostředí pitevny, márnice   a krematoria vždy tvůrce   přitahovalo a přitahuje i   nadále. I v české   kinematografii máme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Kontakt (1997)

Kontakt
Robert Zemeckis už mnohokrát   dokázal, že svou práci umí   a také tento film je po   technické stránce precizní.   Navíc má i vysoce   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

London (2005)

London
Příběh o partnerských   vztazích, problémech a   jejich řešeních. Není to   však něco, co by leckdo   očekával. Svým vyzněním   je to snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Kanárská spojka (1993)

Kanárská spojka
Tohle zřejmě měla být   crazy komedie. Ty jsme u nás   vždy uměli točit ale tohle   byl pokus hraničící s   trapností. Namísto crazy   komedie více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.018/0.009
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz