ohodnotit

3:10 Vlak do Yumy

3:10 to Yuma

Další název:
Three Ten to Yuma; 3:10 pour Yuma; Vlak do Yumy (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
6.3.2008
„Čas se pro jednoho z nich rychle krátí.“

Komentáře k filmu 3:10 Vlak do Yumy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 49
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Hodně povedená kovbojka.   Film je napínavý a   zajímavý. Herecké výkony   kvalitní a přesvědčivé.   Solidní podívaná.
karell4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Nejlepší western, který má   nádhernou   atmosvéru.Nejlepší herecký   výkon herců Christiana   Baleho a Russella Croweho.
Je prostě super.
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Jeden z těch lepších   westernů nové generace.   Dneska pohledat. Russell Crowe   a Christian Bale výborní   jako vždy. Atmosféra filmu   je nádherná, napětí, sice   někdy klišé, ale to jinak   ve westernech nejde. To   miluju. Když říká Russell   "V Mexiku po mně   nejdou", držte mě a   vytahujou mu kulku. Myslím   jako z revolveru.
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2008
Jedním slovem - spokojenost.   Zašel jsem si do kina, s   mírnými obavami, na nové   westernové dílo. Nedosahuje   určitě kvalit známých   spagetti-westernů, avšak   svou kvalitou daleko   převyšuje průměr. Ve   snímku se vyskytuje velké   množství postav a má i   trochu komplikovanější   děj. Tedy. Má trochu více   dějových linií. Film   udržuje napětí i divákovu   pozornost od páté minuty   děje až po samotný konec.   Vydejte se do kina sledovat   charakterově neprůhledné   hrdiny. Kdo je padouch? A kdo   hrdina? To nemusí být hned   zcela jasné. Tento příběh   chromého vojenského   veterána, šéfa bandy   zloduchů, samotné   zlodušské bandy,   pinkertonů, veterináře,   rodiny Evansů a mnohých   dalších mohu vřele   doporučit.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Russell Crowe mi opět ukázal   proč ho mám v oblíbených,   protože celej film (obdobně   jako u Gladiátora) stojí na   jeho výkonu a neskutečném   citu pro roli, kterou   ztvárnil. Obávanému   pistolníkovi, který se   nechá nesmyslně zatknout,   během strastiplné cesty do   vězení přiroste k srdci   jeden z dozorců, zmrzačený   a zadlužený farmář, který   do toho nebezpečí jde jen   proto, aby zbavil rodinu   dluhů a mohl zase bez   problémů hospodařit. Velmi   zajímavej námět, který   dokázal James Mangold i   znamenitě natočit. Chris   Bale mě zase utvrdil v tom,   že umí zahrát cokoliv a   nemusí být neustále   spojován s maskou Batmana.   Příjemně překvapil i Ben   Foster v roli pravé ruky Bena   Wadea. Ten konec byl tak   nějak předvídatelnej, ale   to vůbec nevadí. Na rok   2007, kdy filmům z divokého   západu už ani zdaleka tak   dobře jako před 40ti lety   pšenka nakvete, je tohle   opravdu povedenej western a i   v dobách největší slávy   tohohle žánru, by se tenhle   snímek velmi dobře ujal   ---> za mě to je 90%
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2011
3:10 Vlak do Yumy
Vynikající western, který   je remakem filmu z roku 1957,   jenž jsem bohužel neměl   možnost vidět, takže   nemůžu porovnat kvality obou   filmů. Nicméně tento   mladší bratříček mě   doslova nadchnul. Velké   množství svižných   přestřelek z divokého   západu a vymáklých zvratů   v ději, kdy už se zdá, že   Ben Wade svým strážcům   uteče, dělá z filmu zcela   pozoruhodný kousek. Film je   dostatečně napínavý a   akční, ovšem nezapomíná   ani na propracovanost a   ucelenost děje. Impozantní   závěr jen podtrhuje kvality   tohoto westernu.
Clockwork
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2007
Uz sem si pomalu zacinal   myslet ze nejde natocit   kvalitni westernovku.V podani   3:10 to Yuma se to povedlo na   1* nemam jedinou vytku k   tomuhle filmu. Zajimava   zapletka, neprehnane   prestrelky solidni dej a   hlavne kvalitni herecke   obsazeni. Doufam zese v co   nejblizssi dobe dockame   podobneho dobre zpracovaneho   westernu.
beretap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2010
beretap
Obsah, děj

Bezcitný a sebevědomý   pistolník Ben Wade (Russell   Crowe) se svou bandou   zločinců a vrahů přepadnou   poštovní dostavník. Bez   milosti postřílejí všechny   členy doprovodu a uloupí   velkou sumu peněz. Jenže   každý jednou udělá chybu.   Obávaný vůdce bandy Wade je   zatčen. Rančer Dan Evans   (Christian Bale) má dluh,   který není schopen splatit.   Za 200$ se přidává k   eskortě dobrovolníků,   která Wadea musí živého   dopravit k soudu v Yumě. Po   cestě se oba protivníci,   kteří jsou každý z   naprosto rozdílných světů,   snaží získat respekt toho   druhého. Ale s Wadeovými   zkušenostmi a bandou   nelítostných zabijáků v   zádech se transport stává   drsným a téměř   nesplnitelným úkolem. Oba   tuší, že tahle cesta   rozhoduje o jejich dalším   osudu. Čas se krátí a vlak   do Yumy odjíždí ve   3:10...

Režie   remaku filmu 3:10 Vlak do Yumy   se ujal James Mangold, který   svůj režijní talent   prokázal u snímků   Narušení (1999), Identita   (2003) nebo Walk the Line   (2005, 5 nominací na   Oscara).

zdroj:   kfilmu.net
viana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2010
3:10 vlak do Yumy
po dlouhé době krásně   natočený,i když trošku   zdlouhavý,western se vším   všudy,co k tomuto žánru   patří.Samozřejmě   senzační Christian Baley,moc   mu to zde s vousy a delšími   vlasy sluší, i Russell   Crowe,kterému věřím   každičké slovo!!PARÁDA!
maciii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2011
Westerny moc neuctívám ale   tohle je moje srdeční   záležitost, a ať už je   závěr jakkoliv   nerealistický, pro mě   zůstane emotivně jako jeden   z nejsilnějších. A to se   ještě nezmiňuju o   skvělém, charismatickém a   perfektně vybraném hereckém   obsazení, které krásně   doplňuje atmosféru surového   divokého západu. No a taky   tam je hezká hudba i kamera.
list
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2014
Vlk
Byl sem na tomhle v kine s   kamosem co miluje westerny a   chrapal u toho.A za me jak   westerny moc nemusim tak   tenhle byl super.Až na to   chráápání:)
lesumir
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2008
Hodne dlouho jsem nevidel   dobry western, neni to uplne   moje krevni skupina, ovsem   cekani se vyplatilo a Vlak do   Youmy jsem si nemohl nechat   ujit, nejenom kvuli docela   dobrym ohlasum, ale zacinam si   libovat v hereckych vykonech   Russella Crowea, ktery je cim   dal tim lepsi a tady tohle   pravidlo potvrdil. Byl   neobycejny, uplne z nej sel   citit strach, ale na druhou   stranu i trocha dobra presne   tak, jak potsava vyzadovala,   takze vykon nadprumerny, Chris   Bale take potesil, ale dalsi   senzaci byl zvuk, nominace   hodne zaslouzena. Dlouho jsem   zvazol jestli ctyri, nebo plny   pocet, ale poslednich tricet   minut ukazalo, ze 3:10 neni   jen tak obycejny western, z   prumerne zapletky vznikl   neobycejny konec.
Lajš
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.10.2010
3:10
Westerny mám moc rád a   tenhle je fakt dobrej, je tam   všechno co má správný   western mít. Sympatický   padouch ztvárněný R. Crowe,   zpravedlivý hrdina (Ch.   Bale), střílení, divoké   jízdy na koních a příběch   je O.K. Doporučuji!!!
jirikpaty
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2010
Od Páťáka
Hombre-1967, Tenkrát na   Západě 1968, - jak ten čas   letí... Konečně nový   výborný western. Kdo je   může ať nevynechá ani   jeden z nich.
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2011
Myslím, že když je k   dispozici starší solidní   předloha, fotogenické   exteriéry, zajímaví herci a   spousta peněz, tak není   problém natočit dobrej   western. Tenhle žánr už   nevyhledávám tolik jako   když jsem byl piškot, ani   už z toho nejsem tak   odvařenej, ale mě se Vlak do   Yumy líbil moc.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2016
Tak jak 80. a 90. léta jsou   obdobím akčních filmů,   jsou 50. a 60. obdobím   westernů. u obou se produkce   postupem času snížila což   mi u westernů, narozdíl od   akčňáků ani tak nevadí.   Přesto se rád občas   podívám na kovbojku a tahle   rozhodně patří mezi ty,   které mi dávají důvod v   tom pokračovat. Je to   herecký koncert dvou   hlavních představitelů   Gladiátora s Batmanem.   Skvělé kostýmy a make-up,   krásné lokace kdy na vás   dýchá prerie. konec mi   přece jen zážitek trochu   zkazil. SPOILER: Nepochopil   jsem když se Wade rozhodl   neuškrtit Dana, i kdyby   dostal nějaký morální   záchvat, proč se s ním   proboha tak začal hnát k   tomu vlaku?? Čemuž chtěl   celý film zabránit. To že   Dana odpráskli na konci mi   bylo líto ale že pak   nejobávanější pistolník   divokýho západu postřílí   maníky kteří se ho snažili   osvobodit a i toho   nejvěrnějšího , to mělo   být co?? Proč jako?? KONEC   SPOILERU. Každopádně   skvělý film 80%
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Moc hezký film s několika   otazníky, které si divák   může sám domyslet. Nechci   tady psát, čeho se ty   otazníky týkaj, abych vám   neřekl spojlery, jen řeknu   to, že se snímek povedl.   Výkony Bale a Crowea jsou   ocenitelné a naši dabéři   také splnili svůj úkol na   jedničku. Moc jsem se na   tento film těšil a nezklamal   mě. Rozhodně se na něj   kouknu i víckrát. Všem   doporučuji!
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Po dlouhé době opravdu   kvalitní western. Z Balea se   stává jeden z nejlepších   herců své generace a Crowe   dostal po Americkém   gengsterovi další výbornou   roli. Film plyne docela pomalu   a rozhodně se nejedná o   nástupce "Tenkrát na   západě". Zde se   většina záležitostí   vyřídí slovně než   přestřelkami ale neznamená   to, že by film nudil.   Každopádně se jedná o   jeden z nejlepších westernů   poslední doby.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2009
Malinko netradiční, ale   každopádně naprosto   vydařený akční western o   tom, kterak je třeba dopravit   zatčeného vězně do vlaku,   který ho odveze do vězení v   Yumě. Hlavní role celkem   mazácky zahráli Russell   Crowe i Christian Bale. 75%,   fakt pecka!
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Jen pro pořádek...pro lidi   kteří by nevěděli co   znamená název   filmu...znamená to 3 hodiny a   10 minut do Yumy...a Christian   Bale musí dostat na vlak   banditu Russell Crowe za   odměnu 200 dolarů aby se   dostal do vězení v Yumě.   Celkem napínavá   podívaná...hereci byli   opravdu přesvědčiví ale to   nic nemění na faktu že   žánr western se opět   nepodařilo oživit.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Pro milovníky westernů   naprostá lahůdka, pro   ostatní film, který určitě   zaujme. Zajímavým způsobem   a netradiční formou   zpracovaný western, který   stejně jako Muž proti   muži/Brosnan a Neeson/   pomůže oživit zájem   diváků o tento svébytný   žánr. Režie, herci, kamera,   hudba - všechno o.k. Má to   spád, téměř žádná   hluchá místa a nebýt   tradičně po americku   přehnaného finále, dal bych   90 %. Jinak 80 %.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Na klasickem pudorysu westernu   se resi ponekud slozitejsi   veci, jako cest, odvaha,   otcovsko-synovska laska a   povinnost chranit svou rodinu.   Navic vynikajici herecke   vykony a hudba.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2014
3:10 to Yuma.
Slabší western.Akcie málo   vlastne jediná je až na   konci filmu ale zato má 20   minút.Herci zaujímavý   hlavne postava Rusela Crowa ma   zaujala ale Ben Foster tiež   nebol na zahodenie.Bale mi   prišiel príliš slušný   keby jeho postava bola   drsnejšia film by mal o jednu   hviezdu viac.
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2008
Po dlouhé době pořádný   western , ve kterém je   nádherně vyobrazena   konfrontace obou hlavních   protagonistů , z nichž jeden   (Bale) se staví na stranu   zákona a druhý (Crowe) vede   bandu všehoschopných   zlodějů a vrahů , ale   postupem času se rozdílnost   jejich postavení smazává a   divák přichází na to , že   mezi nimi vlastně velký   rozdíl není. Jedná se o   herecký koncert dvojice Crowe   - Bale a velmi příjemné   překvapení letošní   westernové sezóny. ;-)
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Film má předpoklad a   uznání řadit se vedle   typické starší westerny.   Pokud máte rádi pravou   western atmosféru, tak zde si   na ní přijdete. Možná vás   občas zarazí nějaká ta   věta nebo nějaký ten   vyloženě hrdinský americký   čin, ale to nemění nic na   tom, že plivající ostře   mluvící pány uvidíte a nad   jejich výkony budete tleskat   a tleskat. Westernovské drama   vystihující chladnokrevného   zabijáka ve vynikajícím   podání Russella Crowea a   jeho bandu, která byla   mimochodem včele s   vynikajícím Benem Fosterem.   Co mě doopravdy zarazilo byl   konec, tam se western obrátil   vzhůru nohama, jako by někdo   vzal scénář vytrhal pár   listů a dal tam komiks Bugse   Bunnyho (nic proti tobě Bugsy   seš skvělý). Jen je to   škoda.
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Ono to neni mozna az tak   skvele, ale Russel je proste   vynikajici, kam se na nej   hrabou vsichni zaporaci   dohromady.
Stegr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Padouch gentleman, skvěle   zahraný Russellem Crowem,   hrdina jak z pohádky v   podání Christiana Balea,   zloun bez svědomí Ben   Foster. Na těchto třech   mužích celý film stál.   Nebylo to o akci, ale o lidech   a jejich rozhodnutích.   Klišé bylo dost, ale to k   westernům prostě patří,   stejně jako přestřelky a   drsný pistolníci v   kloboucích...
puol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2010
Parádny western v klasickom   strihu, aké sa už pomaly ani   netočia. Ústredné herecké   duo tiahne celý film, riadne   nepríjemný je aj ten   náhradný šéf bandy. Radím   sa do skupiny, ktorej sa   páčil aj ten srdcobôľný   záver. Postava Bena Wadea je   vskutku dobre napísaná a ja   som si konečne vložil   Russela Crowea medzi   obľúbených hercov.
slajd
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2011
Dle mého názoru velmi   kvalitně obsazený film.   Vydržel sem koukat až do   konce a to western a jemu   podobné nejsou mými   nejoblíbenějšími filmy.   Snad krom amerického konce   (který je však méně   americký než je obvyklé)   super film
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2011
Tenhle film měl na víc, mohl   se stát potřebnou vzpruhou   pro skomírající westernový   žánr. Russell Crowe i   Christian Bale dokázali svým   ústředním hrdinům   vdechnout život, jsou   uvěřitelní a charakterově   zajímaví. Akční scény a   přestřelky jsou natočené s   moderním drivem, ale   zároveň nestaví westernovou   estetiku na hlavu. Zazdil to   konec. Takové naivní   morální prohlédnutí mohlo   fungovat v době původního   filmu, dneska budí   minimálně rozpaky. James   Mangold, který jinak odvedl   velmi slušnou práci, se v   tomhle případě měl aspoň   pokusit o nějakou   aktualizaci.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.12.2008
Film z roku 1954 jsem neviděl   tak nemůžu soudit jestli   tenhle lepší nebo horší,   ale tenhle snímek mě celkem   oslovil. Nutno však dodat,   že jsem se občas tak trochu   nudil.
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2010
Tak se nám tu objevil jeden z   povedenejších westernů.Z   farmáře hrdinou i když Ben   Wade mu moc naschválu   neudělal.Bylo vidět že i   zločinci jsou taky lidi z   city.Spousta střílení jak   má ve westernu být   koně,whisky a jedna krásná   žena.
miratskyl
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2010
To snad už ani není western,   ale neuvěřitelný akční   nářez. Závěrečná cesta z   hotelu na nádraží nemá   chybu a Russell Crowe je jako   "hodný" záporák   skvělý.
Pauleta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.2.2008
Vcelku slušný film v   poslední době hodně   opomíjenému žánru westernu   se solidními hereckými   výkony C. Balea a R. Crowea.
mudr.pavlik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2008
Souhlasím s předchozím   hodnocením.
Skvělý   film až na poslední scénu,   ta kazí pocit z filmu.
Když jsem zloduch, tak   jsem zloduch, proč bych se   měl po zabití 50 lidí   najednou změnit.
Nemusel to být zrovna   happyend, ale tohle ...
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2020
Ničím zvláštní western.   Zpočátku to vypadá velmi   dobře, ale pak se to nějak   zvrtne a ztrácí to sílu.   Herci velmi dobří, scénář   takový místy nijaký.   Dávám sice šedesát, ale za   ten konec, který se mi   nelíbil bych měl dát jen   čtyřicet. Nu, ukecal jsem   sám sebe. +++Podíval jsem se   na původní film a poznal ten   obrovský rozdíl. V tom   původním se jen kafrá, což   je pro milovníky   psychologických studií asi   na slintání blahem, ale já   tvrdím, že to ve westernu   nemá co dělat. Tady se sice   také občas blbě kafrá, ale   jen občas. A střílí se tu.   Jako ve westernu. Po   zhlédnutí původního filmu   mám normálně chuť tomuto   novému zpracování dvacítku   ještě přidat.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.6.2014
Divoký západ
Tu budem musieť prezradiť   niečo, čo by som nemal, ale   inak sa nedá. Dobre to   vystihli a súhlasím s M.A.G.   a Hugin. Začiatok vyzeral na   výbornú kovbojku, réžia,   kamera, atmosféra, obaja   hlavní herci perfektní,   všetko bolo výborné. Fakt,   že westerny moc nemusím, ale   toto sa vydarilo, aj napriek   niektorým povedzme divným   veciam, ako že ich mohol   vykantovať všetkých naraz a   mal by pokoj, alebo ide jeden   po druhom ta tam a oni ho v   pohode nachávajú tak a   podobne. To sa dalo v pohode   kývnúť rukou. Avšak ten   doslova stupidný koniec.   Všetko sa začalo kaziť už   v tom hotelu a vtedy som to   mal už vypnúť, hodnotenie   by bolo výrazne vyššie. Už   len keď stáli pod oknami,   tak siedmich asi nebolo také   ťažké odpraviť. Dobre no.   Potom sci-fi jazda bez takmer   škrabnutia k vlaku a morálne   precitnutie, dobre no. Ale ten   záver, že jeden z   najväčších lumpov dostane   zrazu osvietenie a postrieľa   vlastnú bandu, ktorá ho   celý čas sa snažila   oslobodiť a riskovala životy   a dobrovoľne nastúpi do   vlaku smer šibenica, to už   je príliš aj na fantasy   film. Navyše vlak ide   prevážať jedného z   najväčších zločincov a vo   vlaku hliadka nulová. Navyše   Dan Evans na začiatku takmer   ledva chodí a na konci   skáče akoby nič. Inak do   toho blbého konca to bol   super film. Nakoniec musím   vyzdvihnúť najbrutálnejšiu   a najpekelnejšiu rolu   Charlieho Princa, no suverejne   najlepší výkon, ten   chlapík bol ako diabol
Mlapiska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2011
Věrnost žánru se daří.   Bohužel jen do jisté doby.   Velmi slibně rozjetá   podívaná s klasicky   westernově jednoduchou   zápletkou nakonec skončila   dokonale pohřbená tupým   závěrem. Už v druhé půlce   filmu to začíná skřípat a   poslouchat dokola ty stejné   dialogy o tom, kdo kolik zabil   lidí, taky přestává být   zajímavé.
Nelze pět   ódy ani na hlavní   představitele, i když to   nebyla jejich vina. Bale je v   některých pasážích   značně zkostnatělý a Crowe   měl potenciál stát se   skutečně geniálním a   rajcovně odporným   záporákem – to se   nepodařilo. Americký   zvrácený zvyk dělat   násilně z padouchů   napravené hrdiny, je v   takovýchto případech na   zvracení.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.3.2008
Tak tento film je bud prilis   umelecky,alebo totalne   idiotsky.Kazdopadne som ho   vobec nepochopil a je to jedno   zo sklamani roku.Pribehova osa   je zaujimava,ale su v nej   iracionalne dejove zvraty,nad   ktorymi zostava rozum   stat.Bandita si moze utiect   kedy sa mu zachce,neurobi   to,nakoniec sam nastupuje do   vlaku a ako bonus postriela   svojich partakov,ktori ho   zachranili.Russell Crowe   nevie,ci ma hrat zloducha   alebo lupica gentlemana,jediny   nadstandardny vykon podal   Christian Bale.Nie je to   klasicky western,a to je asi   jediny dovod,preco sa na tento   film pozriet.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Westerny moc nemusím, takže   nejsem úplně objektivní,   ale děj mi připadal trochu   postavený na hlavu. Film   nemá moc spád a tak jsem se   jím malinko prokousávala.   Celkově když člověk neví   coby, tak se zkouknout dá i   vzhledem k hereckému   obsazení.
Amthauer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2008
Russel Crowe i Christian Bale   zvládnou každou roli s   bravurou sobě vlastní,   nicméně na pořádný   western mi tady chybí   určitá dávka osudovosti,   symboliky a výraznější   hudba.
adam75
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.9.2009
Souhlasím z názorem, že   padouch, o kterém se v celém   filmu mluví jako o   největším vrahounovi na   divokým západě se v   jakémsi pohnutí mysli   slituje nad chudým farmářem   a postřílí svoje do té   doby kamarády ve zbrani...   Jinak by to bylo dobré...
btip007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2012
Není moc filmů, ve kterých   držím palce padouchovi, ale   díky charisma Russell Crowe,   tomu tak v tomto snímku je.   Ale jen do závěrečné   scénky, ta celé toto jinak   velmi zdařilé dílo, pošle   do kopru.
Fugas16
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Nic moc
Tento film byl nic moc na   western. Nové westerny stojí   za nic nejlepší jsou staré   klasiky ale na druhou stranu   dobrý herecký výkon   předvedl Russel Crow. Lidem   kteří se rádi koukají na   westerny by se asi tento   snímek moc nelíbil.
rasp666
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2016
Bylo dobré. Film mě opravdu   bavil, ale občas sem   nechápavě přemýšlel na   nelogickým chováním   hlavního padoucha. Hlavně na   konci, kdy postřílel celou   svou partu
Edward52
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Yuma
Není tohle náhodou remake   westernu z roku 1957   režiséra Delmera Davese. Je   třeba být přesný, není to   nic nového, už to tu bylo a   první verze byla lepší
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2012
Divný konec
Co to jako mělo znamenat?Tak   jsem se na tento western   těšil a tak to blbě   dopadlo.
Film byl   témeř celou dobu v pohodě,   i když mám dojem, že Ben   Wade jim mohl utéct kdykoliv   chtěl, ale to se ještě dalo   překousnout.Ovšem když pak   na konci odpráskl svoje   parťáky, tak jsem šel do   kolen.
Tak on je   největší ( s prominutím )   grázl v kraji, čeká až ho   jeho kumpáni vysvobodí, aby   nemusel jít do   vězení....... a nakonec je   všechny oddělá a   dobrovolně nasedne do vlaku,   který ho odveze do krimu -   tím pádem pro mně tento   film skončil a víc ho   nemusím vidět.
Proti   hereckému obsazení nic   nemám, naopak oba dva hlavní   představité - paráda.Ale   scénář ( posledních 10   min. ) bych spálil.
Sorry, ale to je můj   názor.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2008
Ve 3:10 vlakem do Yumy měli   odvést především autora   závěrečné scény. Mohl to   být nadprůměrný western,   to bych ovšem nesměl vidět   konec. Zločinec, který bez   váhání a bez emocí   zabijí, se slituje nad   pajdavým farmářem, jež se   chce stát v očích svého   syna hrdinou, a nechá se   víceméně dobrovolně   odvést do vězeňského   vagónu, a v nějakém   morálním záchvatu zabije   vlastní bandu. Několik, o   trochu menších, nesmyslů a   nelogičností se odehrávalo   i v průběhu filmu, s   vědomím, že jde jen o film,   jsem je dokázal tolerovat,   ale konec, ten proklatý konec   byl nad moje síly. A jinak   velmi slabá hudba, ta jako by   nebyla.
AcidBurn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.10.2008
Iracionální
Vlak do Yumy se rozjíždí   slibně, všechno dává   smysl, je tu padouch (Crowe) i   budoucí hrdina (Bale),   zápletka je slušná...ale   čím více se blíží film k   závěrečnému vyvrcholení,   tím je to horší. Film měl   končit úplně jinak, to, jak   nakonec film dopadl, u mne   vyvolalo nechápavý pohled   (to má být jako všechno?).   Čili, pokud film opustíte   asi 8 minut před koncem a   vymyslíte si vlastní konec,   je film mírně   nadprůměrný. Pokud se   dodíváte do konce, budete   mít pocit ztraceného času.  
Vlak do Yumy je film   na jedno použití: poprvé   překvapí, ale už se k němu   nevrátíte.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih67150minih67150Krokodýl zabiják (2007) [TV film] 
Croc n
minih140538minih140538Pýcha, předsudek a zombie (2016) 
Pride and Prejudice and Zombies n
minih14597minih14597O zatoulané princezně (1988) 
n
minih28366minih28366Největší příběh všech dob (1965) 
The Greatest Story Ever Told n
minih16284minih16284Policajt v Africe (1977) 
Piedone l´africano n
minih3365minih3365Automat na přání (1968) 
Automat na přání n
minih154477minih154477Jack the Ripper - Der Dirnenmörder von London (1976) 
Jack the Ripper - Der Dirnenmörder von London n
minih71078minih71078Promotion canapé (1990) 
Promotion canapé n
minih5719minih5719Čtyřicet pušek (1957) 
Forty Guns n
minih100151minih100151Bound Cargo (2003) [Video] 
Bound Cargo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (330)
8   - argenson
9   - curil
9   - cicis
8   - jarda53
7   - Erkul
6   - Pitryx
9   - clara.bow
8   - Veronika42
9   - hvezdyn
9   - Frolíček
8   - Justik66
5   - pataamat
5   - Edward52
4   - Hugin
5   - M.A.G.
8   - ajaajena
8   - Lienocka22
8   - Duri86
6   - georginaa
6   - LenC2

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

04:45 - 05:15

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

04:30 - 04:59

28 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:00 - 04:59

58 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163264
Osobností: 657623
Fotografií: 628388
Plakátů: 301999
Obsahů a biografií: 149656

Poslední komentáře

Plán pomsty (2018)

Plán pomsty
Souboj amerických milfek.   Jedna (Andrea) silikonka s   umělým nosíkem Michaela   Jacksona, záporačka každým   coulem; druhá naivní pipka,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 1 / 10

Teorie velkého třesku (2007) [TV...

Teorie velkého třesku
Skvělý seriál. Opravdu snad   nebyl dil kde bych se   nezasmál. Trošku mě od   páté řady začal nudit   Leonard a vůbec byl   nejslabší z celé party.

Autor: tommaxis | Hodnocení: 9 / 10

Ženy v běhu (2019)

Ženy v běhu
Dlouho jsem se odhodlával   skouknout tento film. Na   jedné straně vah některé   zdrcující kritiky filmových   znalců, na straně druhé   velmi více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 8 / 10

Silkwoodová (1983)

Silkwoodová
Výborný místy až mrazivě   přesvědčivý politický   thriller který je volne   natočen podle skutečných   událostí. Je tak trochu   svým způsobem více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Bitva u Midway (2019)

Bitva u Midway
A tak po snímku 'Pear Harbor'   (2001) si máme opět možnost   zopakovat typický americký   patriotismus. Máme tu další   válečný velkofilm, který více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.18/0.155