ohodnotit

A co Bob?

What About Bob?

Další název:
Co jest z Bobem?; Isten nem ver Bobbal; Quoi de neuf Bob?; Was ist mit Bob?
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
99 minut
„Je to nejlepší pacient, jakého si doktor a jeho rodina můžou přát.“

Komentáře k filmu A co Bob?

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2012
Tak tohle jsem si pustil hned   dvakrát a i napodruhé jsem   šel smíchy do kolen. Co tu   předvádí Bill Murray s   Richardem Dreyfussem nelze   slovy vyjádřit a tuhle   komedii si řadím do filmů,   do kterých jsem se doslova   zamiloval. Děkuji Franku   Ozovi za tenhle skvost a i   všem zůčastněným, zase   něco k čemu se budu rád   vracet.
Usire
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Špičkově ztvárněné   hlavní postavy. Bill Murray   snad v žádné komedii   nesklamal a tato není   výjimkou. Navíc podobní   lidí jako Bob opravu   existují, jen jejich   vyléčení neprobíhá   podobným způsobem.
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2010
Tak tohle nepřeju ani   největšímu nepříteli. O   dovolené se k Vám nastěhuje   mentál, který s vámi nemá   slitování. I když se časem   stane oblíbencem vaší   rodiny a celého okolí, pro   vás je to k nevydržení.   Ještě že ho hraje takový   sympaťák jako je Bill   Murray.
Myshitchka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2007
Viděli jste někdy Billa   Murraye ve filmu, kde by   špatně hrál? A viděli jste   někdy komedii, ve který by   nebyl vtipnej? O týhle   komedii to platí dvojnásob a   Richard Dreyfuss ho doplňuje   na jedničku. Nudit se   rozhodně nebudete. Je z těch   filmů, které můžete vidět   stále znova a nikdy vás jeho   humor neomrzí.
Tynka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2007
Je fakt úžasnej!! Zbožňuju   Richarda a Billa.. Herecký   výkony jsou bezvadný a   neskutečně vtipný :o))   Doporučuju všem, který se   rádi smějí :o)
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.4.2010
Dokonalý herecký koncert   Billa Murraye, jakožto   psychicky narušeného   pacienta, který svého   psychiatra pronásleduje   doslova na každém   kroku...až mu život i život   celé jeho rodině převrátí   vzhůru nohama...a nakonec se   ožení s jeho sestrou. V roli   psychiatra Richard Dreyfuss.
shadowdark
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Zajímavý, lehce   nadprůměrný film o jednom   obsedantně-kompulzivním a   úzkostně-depresivním   člověku a jeho narcistickém   a egocentrickém psychiatrovi.   Vlastně bych tomu filmu asi   dal méně bodů v hodnocení,   kdybych se v hlavní postavě   tolik neviděl. Teď mám na   mysli toho anxiózního   jedince, nikoliv toho narcise.
dave86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Bill Murray podává svůj   standartní dobrý výkon, na   který jsme zvyklí. Dobrá   komedie na uvolňení, která   neurazí. Ničím   nepřekvapí, ale dobře   pobaví.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Průměrná a nepříliš   vtipná komedie, kterou   zachraňuje výborný Bill   Murray. Škoda, že se film   táhne a vtipných situací je   v něm pomálu.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.6.2013
Skvělé herecké obsazení (i   když zrovna pana Murraye   nějak nemusím). Bohužel   scénář mi přišel   primitivní. Tematicky už tu   něco podobného bylo, děj   spíše statický a v tempu   pomalý. Pár dobrých chvilek   zde je, ale na nějaký   hurónský smích to rozhodně   není. Podruhé nemusím a   proto jen dvě*.

20130605 9208/9516 s.u.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih53078minih53078Šelma na svobodě (1959) 
Le fauve est lâché n
minih127505minih127505The Road Runner Show (1966) [TV seriál] 
The Road Runner Show n
minih96456minih96456Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave (1972) 
Il tuo vizio è una stanza chiusa e solo io ne ho la chiave n
minih104047minih104047Man America (2011) 
Somebody's Hero n
minih4415minih4415Boj o Moskvu (1985) 
Bitva za Moskvu - Agressija, Tajfun n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih20232minih20232Škola základ života (1938) 
Škola základ života n
minih149920minih149920Klepání na Daveovu bránu (2017) [TV film] 
Bob Dylan: Knockin' on Dave's Door n
minih74078minih74078Léa (2010) 
Léa n
minih54416minih54416Kouzelný život (2008) 
Magique! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.4 % (140)
9   - curil
2   - Pitryx
6   - pataamat
4   - Edward52
7   - M.A.G.
8   - PROCESOR
4   - Agostino
5   - Kuvik
6   - Chrustyn
7   - rankinfitc
9   - satyr
9   - Tom_Hardy
10 - cerfik
10 - Xanthe
8   - Kycky
2   - Jarda.ftr
7   - Petak69
7   - Dulin
7   - dandysek
10 - Faustka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163645
Osobností: 658303
Fotografií: 629579
Plakátů: 302679
Obsahů a biografií: 149856

Poslední komentáře

The Postman - Posel budoucnosti ...

The Postman - Posel budoucnosti
Pro neameričana je to   víceméně komická tvorba.   Nejsme tak vyvalený z každé   uniformy a prezidenta.   Hrdinní pošťáci jsou   srandovní Položit život za   doručení telegramu může   asi jen Američan.

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 2 / 10

Andělská tvář (2002)

Andělská tvář
Tohle měl být velkorysý   vstup české kinematografie   do nového milenia. Výpravná   kostýmovaná podívaná ve   stylu Angeliky!!!! Velký   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Smolař (1965)

Smolař
Zdařilá komedie tandemu   Funes-Bourvil která se poté   ještě sešla ve filmu   "Velký flám". V tomto   případě jde o roztomilou   parodii na více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Fabian (1980)

Fabian
Mám rád příběhy z období   předhitlerovského Německa a   tak film podle knihy Ericha   Kästnera mě také zaujal.   Fabian (v podání Hanse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Nebezpečné známosti (1988)

Nebezpečné známosti
Dobré obsadenie v sexuchtivom   historickom románe o skazenej   šľachte, ktorá si to   uživala a popritom   intrigovala, ako si to užiť   ešte viac. Božie mlyny však   melú pomaly, ale isto.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.093/0.082