ohodnotit

Ať vejde ten pravý

Let Me In

Další název:
Laisse-moi entrer; Nech vojde ten pravý
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
116 minut
„Nevinnost umírá. Na rozdíl od Abby.“

Komentáře k filmu Ať vejde ten pravý

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 7
BrainSick
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2011
Fantastický
Tak tenhle film mě fakt   dostal a nadchnul, oba mladí   herci sou ve svejch rolích   perfektní a je vidět, že i   režie byla svěřena tomu   pravému. Každý záběr má   něco do sebe a emoce se   přímo hrnou z plátna.   Fantasie, nemůžu jinak než   100%
gabikazavacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2011
skôr som myslela, že to bude   nejaký masový vrah   zabíjať. a človeka i milo   prekvapí, že to bol upírsky   film. dobrý.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2011
Tak tenhle horurek s   dětskými představiteli mě   opravdu nadchnul. Ponurá   atmosfera filmu a mraziva   hudba dokreslujici celek. Bylo   to strašidelné i smutné   zároveň. Herci výborní,   hlavně Chloe Moretz, myslím,   že z ní roste nová hvězda.   Dávám 80% paráda:)
anetaaneta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2011
Tenhle film mě docela   překvapil. Na jednu stranu je   děsně ponurý, tmavý,   depresivní, na druhou je to   upírská pohádka z úplně   jiného úhlu. Ráda vidím   upírský film, který je   nezávislý
eduardf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2013
moc pěkný horor
výborně gradovaná   atmosféra, super výkony   dětských herců, pro   milovníky upířích hororů   opravdová lahůdka
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2014
Průměrný horor, který   chvílemi sklouzával k   rodince, když se blíže   seznamovali dva   předpubertální jedinci,   což zavánělo i nudou. Pak   se ale vše v dobré obrátilo   a Abby se ukázala v pravém   "světle". Líbí se   mi, že film zachovává   základy pověstí o   vampýrech, např. vstup pouze   z vyzváním, denní světlo,   létání, nepřirozená síla   atd. Trochu mi vadí konec   filmu, představoval bych si   ho jinak, ale takto asi   spíše vyhovuje většině   diváků.
radegaster
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.7.2015
Americký kopírák
Hororový paskvil s trochu   divným příběhem. Na jednu   stranu je dobré vidět film   který není klišé ale na   druhou stranu je docela slabý   tou hororovou stránkou   každopádně nedostatek   strachu zastínila krásná   herečka Chloe.Švédský   originál je o něco   poutavější.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43507minih43507Amityville: Dům hrůzy (1983) 
Amityville 3-D n
minih29772minih29772Pátá oběť (2000) [TV film] 
Sacrifice n
minih46804minih46804Prokletí králové (2005) [TV minisérie] 
Les rois maudits n
minih98204minih98204Mládeži nepřístupno (2013) [2k digital] 
Movie 43 n
minih83274minih83274Spirála (1998) 
Rasen n
minih45445minih45445Dívka odvedle (2007) 
The Girl Next Door n
minih119548minih119548Zmizelá (2014) [2k digital] 
Gone Girl n
minih79120minih79120Kluk snů (2008) 
Dream Boy n
minih84577minih84577Sezení (2012) 
The Sessions n
minih63646minih63646Pod jednou střechou (2010) 
Life as We Know It n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.9 % (62)
6   - curil
6   - hledasenik
8   - gabikazava
9   - LiborF
8   - vojtam
5   - red.mann
3   - radegaster
6   - Xanthe
1   - Jarda.ftr
6   - ras84
8   - tomast
5   - K3
7   - peter22
7   - jajsemprav
7   - MysteryIll
8   - starpep
8   - Jarda1420
8   - Kachy
6   - Izeze
5   - oulisna

TV Program

ČT1 - Walda

10:35 - 11:30

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - UčíTelka

09:00 - 12:00

108 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:50 - 11:00

58 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Ten pravý (201...

10:25 - 12:25

23 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163297
Osobností: 657746
Fotografií: 628502
Plakátů: 302069
Obsahů a biografií: 149672

Poslední komentáře

Poslední aristokratka (2019)

Poslední aristokratka
Nenaplněné očekávání.   Filmové zpracování ani   zdaleka nedokázalo využít   potenciálu knihy. Herecké   obsazení kvalitní, člověk   se o zasměje, ale myslel   jsem, že to bude mnohem   větší pecka.

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Ve jménu Krista (2016)

Ve jménu Krista
Ve filmu se nejedná ani tak o   nějakou náboženskou   propagandu, jako spíš o   pátrání po ztraceném   těle, které vede k poznání   o zrození Krista.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

6 Underground: Tajné operace (20...

6 Underground: Tajné operace
Opravdu velká akční jízda,   jak je už Michaela Baye   zvykem. Začíná to opravdu   úžasnou automobilovou   honičkou a s minimem   přestávek více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Poslední pevnost (2001)

Poslední pevnost
Dobře vystavěné vojenské   vězeňské drama. Film je   sice hodně čitelný a   předvídatelný, ale to nic   nemění na stavu, že má   správné více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Nelítostná rasa (2005)

Nelítostná rasa
Dobře zpracované drama o   dospívajícím chlapci,   který se potýká s problémy   se začleněním do jiné   sociální skupiny.   Překvapivě dobře více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.192/0.16