ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Úžasná událost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2016
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2014
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2008
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2009
Anamorph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2009
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52894minih52894V případě neštěstí (1958) 
En cas de malheur n
minih46380minih46380Respekt (1992) 
Juice n
minih67050minih67050Princezna z Montpensier (2010) 
La princesse de Montpensier n
minih4164minih4164Bitva o Stalingrad (1950) 
Stalingradskaja bitva n
minih114271minih114271Predátoři oceánů (2013) 
Ocean predators n
minih61606minih61606Příběhy ze Serengeti (1995) [TV seriál] 
Tales of the Serengeti n
minih32681minih32681Muž, který vycházel z hrobu (2001) [TV film] 
Muž, který vycházel z hrobu n
minih43292minih43292Velkej biják (2007) 
Epic Movie n
minih82231minih82231Ariella (1980) 
Ariella n
minih149888minih149888Zákon ledové země (2017) 
Armoton maa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 % (9)
8   - curil
10 - clara.bow
10 - melakara
8   - Kycky
9   - Georgie2
8   - El_Indio
9   - helzapopin
8   - Anamorph
8   - Smira24
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165259
Osobností: 659977
Fotografií: 638182
Plakátů: 307345
Obsahů a biografií: 151467

Poslední komentáře

Věc (1982)

Věc
Tenhle horor Johna Carpentera   lze už dnes určitě   považovat za kultovní.   Napětí a mystika v   nehostinné Antarktidě jsou   skoro více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Slunce je také hvězda (2019)

Slunce je také hvězda
Mladá Jamajčanka, stojící   den před deportací na rodný   ostrov, a Korejec. Pravý pár   pro dnešní Ameriku a New   York. Holka na to, že druhý více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Operace Silver A (2007) [TV film...

Operace Silver A
Moje hodnocení je značně   rozporuplný. Po řemeslné a   umělecké stránce je ten   film fanstastickej. Dobrý   herecký výkony (super   Issová a více >

Autor: terimila | Hodnocení: 8 / 10

Cesta za pomstou (2014) [Video]

Cesta za pomstou
Opět zde máme   architektonické krásy   Bukurešti a emeritního   příslušníka spešl junit.   Ruští zločinci ani   tentokrát nemají šanci:   více >

Autor: pohledvenkova | Hodnocení: 6 / 10

Sezóna zabíjení (2013)

PROCESOR!

Sezóna zabíjení
Tak tohle se hodně nepovedlo   a i když oba protagonisty   mám hodně rád, tak to   nezachránili. Škoda..., no   když nemaj o čem hrát, nebo   je špatný scénář, tak co   naděláš...

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.301