ohodnotit

Vysloužilí lvi

Second Hand Lions

Rok:
2003
Délka:
104 minut
„Zchátralá farma, dva svérázní strejdové a prázdniny, které změní život bázlivého chlapce.“

Komentáře k filmu Vysloužilí lvi

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 12
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2016
Krásná, romantická pohádka   pro děti všech věkových   kategorií. Bráno očima   malého chlapce, který   prostřednictvím příběhů   svých strýčků poznává   nástrahy světa.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Film Vysloužilí lvi je   vtipný po komediální   stránce, zároveň hluboký a   také se jedná o krásnou   exhibici Michaela Cainea,   Roberta Duvalla a Haleyho   Joela Osmenta. Vskutku   skvěká podívaná. Po   opakovaném zhlédnutí se   Vysloužilí lvi stávají   jednou z mých   nejoblíbenějších   komedií.
Osmenta zde   nečekaně mluvil Pavel Dytrt,   ale musím říct, že   naprosto výborně, na takové   úrovni, jakou si původní   herec zaslouží, a pro mě   nijak nezaostává za bratry   Škvorovými v jiných   filmech.

Ostatní komentátory   zřejmě překvapil závěr,   já myslím, že lepší být   nemohl, protože osvětluje   realitu, kterou pozorný   divák tušil.
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Úžasný film, velmi vtipný   a po slhlédnutí jsem si   přála mít takové dva   praštěné strýce. Pro mne   je už dlouhou dobu Michael   Cane Pan herec a spolu s   Robertem Duvallem tvoří   správnou dvojku.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Tak TOHLE!!! je jeden z   naprosto nejlepších fílmů,   jaké jsem kdy ve svém   životě viděl !!!
Má   úplně všechno .. vtip ..   trochu nostalgie ..   romantiku..rodinné problémy   ... trocha gangsterky se do   toho vloudila ... fantazie ..   prostě úplně všechno   !!!
Výborný   příběh, skvělí herci,   nádherná hudba,   neuvěřitelné zpracování   .. prostě špička.
100% je v TOP 5 mých   filmů a pravděpodobně jej   zařadím hned na druhé   místo za Finding Neverland   (Pán prstenů je mimo   žebříček :-P ).....
Kdykoliv, kdekoliv a s   kýmkoliv shlédnu velmi rád   tento film znova.
geojezek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2015
Skvely napad
Dobrodruzny a trosku pohadkovy   pribeh. Ke konci se clovek   neubrani dojeti, ale jo, patri   to tam. Bez toho konce by to   nemelo stavu. Osmenta moc   nemusim. Tady mu role sedi.
Dawidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2004
Je smůla,že se tento film   nedostal do ČR je velice   dobrý a patří mezi mé   oblíbené. Už jenom to že   malého kluka nechá jeho   maminka, aby žil se svými   dvěma strýčky,které vůbec   nezná, svědší o tom že   tato komedie bude povedená a   věřte mi, že je
tuwanakha
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2006
Haley Osment je poněkud   starší, ale přesto   nezapoměl hrát! Roztomilá   fantazie ve stylu filmu Velká   ryba: vyprávění   prastrýčků se zdá chlapci   fantastické, ale hezky se   poslouchá, zejména, když   jsou strýčkové velmi dobře   zahráni Duvallem a Cainem.   Ovšem závěr je překvapivý   a změní zase trochu váš   pohled na věc.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2007
Neagresivní, milý, humorný,   pohádkový a lehce poetický   příběh. Film u kterého si   odpočinete a pohladí na   duši. Je divácky   nenáročný.
ZuzikD
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Taky bych chtěla mít   takovéhle dva strejdy,   hlavně když vyprávěli ty   své historky to jsem se   opravdu dost bavila. Dvojka   Caine - Duvall jsou třída. A   k tomu Osment a je tu film na   který se každý rád   podívá, až na tu konečnou   scénu s helikoptérou, tu si   mohli odpustit.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Filmy odehrávající se v   přírodě mají pro většinu   z nás velice pozitivní   atmosféru, někdy nás to   může dohnat až k slzám a   tento film není rozhodně   výjimkou.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Na můj vkus až příliš   sentimentální snímek sice s   výbornými hereckými   představiteli hlavních   rolích, ale až moc   přeslazené.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.11.2011
Vcelku netradičně, až skoro   pohádkově pojatý příběh,   na který se dá dívat, ale   mohl by ve své stopáži   obsahovat ještě trochu víc   vtipů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih14620minih14620Oběti války (1989) 
Casualties Of War n
minih12627minih12627Mladé víno (1986) 
Mladé víno n
minih5022minih5022Cesta do Ameriky (1988) 
Coming to America n
minih29290minih29290Soudný den (2008) 
Doomsday n
minih15818minih15818Pippi Dlouhá punčocha (1969/1) 
Pippi Långstrump n
minih29880minih29880Dost (2002) 
Enough n
minih39503minih39503Veselé Vánoce, Santa Clausi (2001) 
Call Me Claus n
minih17867minih17867Rob Roy (1995) 
Rob Roy n
minih29666minih29666Purpurové řeky (2000) 
Les riviéres pourpres n
minih118031minih118031Co jsme komu udělali? (2014) 
Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.9 % (91)
5   - SvoKar
6   - curil
7   - Erkul
8   - hvezdyn
8   - Edward52
8   - jorgemar
7   - Agostino
7   - LenC2
8   - RM
9   - Mlapiska
8   - New
6   - Snura
10 - satyr
6   - cerfik
10 - rimmerova-
10 - Ondrej_pri
7   - Kycky
7   - netopir55
6   - luan66
10 - terka69

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Vzkaz Pavla Pafka

18:15 - 18:45

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

18:15 - 18:50

29 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:40 - 18:55

64 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166295
Osobností: 660975
Fotografií: 645562
Plakátů: 310754
Obsahů a biografií: 152929

Poslední komentáře

Dobrodruzi (1967)

Dobrodruzi
Tři notoričtí flákači se   vydávají najít poklad. Nic   jiného jim nezbývá. Umí   prd a do práce se jim nechce.   Poklad najdou, ale štěstí   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

Velká rána (1984) [TV film]

Velká rána
I tady hrál brněnský herec   Jan Němeček, který žil v   letech 1937 až 1994,   rozhodně ne ten Jan   Němeček, který tady na FDb   má profil, i podle obsazení.

Autor: throwaway

All the Sins of Sodom (1968)

Všechny hříchy Sodomy

All the Sins of Sodom
Klasik erotického filmu Joe   Sarno a jeden z jeho raných   příběhů. Příběh   módního fotografa a jeho   střídajících se modelek   patří mezi více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Trhala fialky dynamitem (1992)

Trhala fialky dynamitem
Hrůza a děs mě konala,   když jsem to viděl prvně!   Tolik dobrých herců tvoří   dohromady takovou zoufalou   kokotinu! Růžičkovic   familie více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 1 / 10

Zlatokopové z Arkansasu (1964)

Zlatokopové z Arkansasu
Zcela tuctový lehce   zapomenutelný western, který   je pro českého diváka   zajímavý snad jen pro   hereckou účast "české   Bardotky" Olgy Schoberové.   Jinak je to mezi westerny   druhá liga.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.086/0.074